17 March 2021
Online
Europe/Berlin timezone

Programme draft

AMPro Final Meeting 2021 – Aging and Metabolic Programming
17 March 2021, Online via Zoom

Draft Programme

09:00 - 09:05 Welcome

09:05 - 10:35 - Metabolic pre- and reprogramming (90 min)

10:35 - 10:50 - Coffee break (15 min)

10:50 - 11:50 - Inter-organ Signaling (60 min)

11:50 - 12:50 - Lunch (60 min)

12:50 - 14:20 - Tissue Maintenance and Stem Cell Function (90 min)

14:20 - 14:35 - Coffee break (15 min)

14:35 - 15:35 - Incentive PhD Projects (60 min)

15:35 - 15:50 - Coffee break (15 min)

15:50 - 16:50 - Conclusions and look forward (60 min)